Logga ny Phonobel

Referenser

"Vi på Sparbanken Västra Mälardalen har under många år anlitat Phonobel som musikleverantörer på prisutdelningar och events.
Välplanerade musikproduktioner med livemusik, sång och körledning, har bidragit till uppskattade tillställningar hos oss och våra kunder.
Phonobel som tillgång på våra personalfester, mingel och jubileumskonserter, har alltid gett oss en minnesvärd och exklusiv upplevelse."

Mikael Bohman, VD
Sparbanken Västra Mälardalen

www.sparbankenvm.se

"Jag har haft glädjen att lära känna Johan som musiker igenom olika projekt där vi båda medverkat och jag beundrar honom för hans professionalism, tydlighet, och otroliga sväng. Han har både en stark ledaregenskap och en stor lyhördhet för andra i gruppen som även tar sig uttryck i hur han lätt tillägnar sig en ny genre. Med stor ödmjukhet närmar han sig nya musikstilar och levererar på ett övertygande sätt. Han hör det han hör och inte det han tror att han hör. Jag litar verkligen på Johan och förutom att han är väldigt trevlig att jobba med är han fenomenal på att göra musik direkt i stunden!"
Josefina Paulsson
Riksspelman, Världsmästare 2017

www.josefinapaulson.se

"Johan och Elina - Ton med innovation tycker jag. Alltid spännande att slå sig ner och lyssna. Musik på ett personligt sätt."

Göran Dahlén 
Näringslivschef Arboga Kommun

www.arboga.se

"När vi anlitar Phonobel vet vi att vi får hög kvalité med väl planerade och genomtänkta program."
Pernilla Einan
Enhetschef Barn- och ungdomsenheten, Kultur & Fritid Köpings kommun.
www.koping.se

"Jag har jobbat ihop med Johan och Elina i flera sammanhang. Anlitade som pedagoger och musikskapare med Änglarnas senaste föreställningar - proffsigt, med värme och engagemang. Har även haft fördelen att spela med dem i en musikteaterföreställning för barn - superkul och lätt samarbete med mycket givande och tagande."

Maria Berggren Teaterpedagog/Skådespelare
Hagateatern Köping

www.hagateatern.com

"Alltid lika proffesionella och skönsjungande"

Johan Dahnsjö, VD Kungsörstorp Hotell & Konferens

www.kungsorstorp.se

"Jag har, vid flertalet gånger, jobbat med Johan och Elina på Phonobel. Det är väldigt tacksamt att göra evenemang tillsammans med så drivna, trevliga och pålitliga personer. Grattis till 10 grymma år Phonobel! Hoppas vi får många fler tillfällen att jobba ihop!"

Tina Vittala
Centrumsamordnare AiC

www.aic.nu

"Vi på MusikEvent har under många år anlitat Johan och Elina till olika evenemang och Events. Alltid välförberedda och levererar alltid 100%. Vi ser framemot fler uppdrag framöver." Niklas Hoxell
VD MusikEvent AB

www.musikevent.se

"Det är en förmån för oss på Svanå Bruk och Säteri AB att ha Phonobel som leverantör av musik och underhållning. En musikalisk bredd och ett säkert kort för oss och våra avnjutande kunder! Vår bästa rekommendation :)"
Katarina Andersson
www.svana.se

"Vi anlitar Phonobel när vi vill ha det lilla extra till festen.
Kultur och hög kvalitet"

Thomas Bergström, VD 
Stadskällaren Arboga

www.stadskallaren.se

"Johans härliga trumspel erbjuder precis den kombination och stadighet och lekfullhet som jag söker i en trummis. Men lika inspirerande är det att jobba med Johan i övrigt, som har ett seriöst och uppstyrt förhållningssätt till allt runt omkring. En väldigt bra kombo, och jag hoppas att jag kommer jobba mer med Johan i kommande projekt!"
Erik Slättberg, pianist och frilansmusiker

www.erikslattberg.se

"De gånger jag haft samarbete med Phonobel har jag alltid känt mig trygg att det levereras hög kvalitet. Som musiker har både Elina och Johan en bred musikalisk kompetens. De är alltid väl förberedda och kommer i tid! 
Både Johan och Elina har jag använt i olika pedagogiska sammanhang och det är samma sak där, väl förberedda och punktliga.
Både som musiker och som pedagoger är de också lyhörda och flexibla. De lyssnar in medmusiker och kommer med inputs och idéer om det är läge för det.  De kan även lyssna in workshopsdeltagare och anpassa sitt förberedda koncept när det krävs.
Dessutom är de fantastiskt trevliga att umgås med! Och deras studio ligger så himla fint och är så mysig så jag vill bo där!
Jag kan varmt rekommendera dig att jobba med Phonobel! (fast inte de dagar jag vill boka dem förstås)"

Hannes Tidare
Musikkonsulent i Västerås stift

"Jag har anlitat Johan Hultman som trummis till min Gospelkör, barnkör och till större konserter med kör och gästartister.
Han är alltid professionell i sitt bemötande, alltid väl förberedd oavsett genre och svårighetsgrad på låtarna.
Med Johan bakom trummorna känns det tryggt, då vet jag att det blir bra!"

Annika Hansander 
Körledare/kantor